Ge fokus till din inre vilja

6 maj 2010

Alla har vi en inre drivkraft och vilja att göra och uppleva det vi är här för. När vi följer vår vilja tycks tiden flyga iväg och vi blir fyllda av glädje. Att ge fokus till vår innersta vilja är att låta sig själv komma till uttryck fullt ut. Det skapar och sprider lycka automatiskt.

Ibland överskuggas vår inre vilja, våra högre syften och ambitioner av materialistiska problem och bekymmer. Det gör att vi inte längre är i linje med vår vilja. Vi fastnar i ett medvetandetillstånd som inte är tillräckligt högt för att kunna se förbi problemen eller hitta lösningar till dem. Fokuset blir på materialistiska problem som sett från ett högre perspektiv ofta är små och obetydelsefulla. Det är inget fel att ha problem och lägga fokus på dem. Men när problemen överskuggar det vi är här för att göra har vi gått vilse.

Genom att ge sitt syfte och inre vilja fokus öppnar vi en kanal till oss själva och får åter riktning i livet. När detta är vårt övergripande fokus blir materialistiska problem lätta att lösa; vi drunknar inte i de längre och vi ges nu support och är guidade av vår högre drivkraft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar