Mörker, negativitet och ett högre kollektivt medvetandetillstånd

29 mars 2010

Vi har på en kollektiv nivå accepterat och gått med på vad som sker i världen, annars skulle det inte ske. Vi har gjort så för att genom den erfarenheten växa och lära oss. Vi är nu i en process i vilken vi uppnår ett allt mer högre kollektivt medvetandetillstånd. Detta är en tid att upptäcka livet, vilka vi är, vår koppling till vår källa och allt som är.

Vi har fram tills nu levt i en mörk dröm vilken vi försiktigt vaknar upp ur. För vissa går det snabbt och mer intensivt än andra. För vissa sker undantagsvis en motsatt utveckling där trenden går ner i en negativ spiral av mörker och omedvetenhet. De som har den utvecklingen kommer få det svårt att fortsätta leva i vår nya värld och verklighet som kommer vara av en högre vibration där detta inte kan existera.

Ju högre vårt kollektiva medvetandetillstånd är desto lättare blir det för andra att vakna upp. I transformationen kommer allting upp till ytan, vi ser klart och tydligt vad som händer i världen, både negativt och positivt. Detta är varför det paradoxalt verkar som att det både blir bättre och sämre på samma gång. Det är en del av uppvaknandet att tydligt se både det negativa och det positiva. Det ger oss en möjlighet att se allt och därefter välja vad vi vill ha och vad vi vill lämna bakom oss.

Vi kan inte erfara det som vi inte är i samma vibration med. Därför är mörker och negatvitet inget att oroa sig över så länge vi inte väljer att gå in i det och låta det vara en del av oss och därmed vår värld.

Det enda som krävs av oss är att fullt ut vara oss själva. När vi är det kommer världen att transformeras på ett ögonblick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar