Transformera negativa problem till positiva utmaningar

25 mars 2010

Att vara inkarnerad på jorden betyder att vi får erfara mycket begränsningar. Det är en tuff skola och vi ska alla ge oss en klapp på axeln som varit tillräckligt modiga att att välja detta. Genom att från den tunga och begränsade dimensionen vi lever i, den fysiska verkligheten, lyckas återminnas och realisera vilka vi är och var vi kommer ifrån, får vi från ett unikt perspektiv upptäcka storheten i oss själva.

Vi kan välja att dränkas i våra problem eller välja att paradoxalt se att det negativa ultimat är något positivt som vi växer av. Det spelar ingen roll vad det än är vi kan i varje stund vända en negativ trend genom att ändra vår respons till situationen. Genom att förändra hur vi är, hur vi tänker, hur vi agerar osv kan vi enkelt skapa något positivt ur det negativa.

Definiera dina problem som positiva utmaningar som du kommer växa av. När du gör det transformeras upplevelsen av ditt liv till något positivt och glädjefyllt. Dina tidigare problem är nu utmaningar som är en hjälp till dig att visa vem du är och en hjälp att fullt ut vara dig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar